BètaBijles Spijkenisse

Meld je aan voor de examentrainingen!

0
Leerlingen gingen je al voor!

Waarom Bèta Bijles?

Kennis en ervaring

De lessen en trainingen worden gegeven door een ervaren bijles- en examentrainingdocent, die meer dan thuis is in de bèta vakken.

Spijkenisse en omgeving

Alle trainingen die fysiek plaatsvinden zullen in Spijkenisse zijn. Examentraining in de buurt, hoe tof is dat?!

Goedkoop en effectief

De trainingen die worden gegeven zijn de beste prijs-kwaliteit verhouding op de markt van examentrainingen en zijn bovendien zeer effectief!

Op het moment is de vooraanmelding van de bèta examentrainingen in Spijkenisse open! Dit betekent dat jij je nú gratis kunt aanmelden! Door middel van deze aanmelding wordt je gegarandeerd van een plek in de trainingen van maart/april! Enthousiast? Meld je snel aan!

Wie?

Hoi! Ik ben Benjamin de Groot, eigenaar van BètaBijles Spijkenisse en bovendien een ervaren bijles- en examentrainingdocent!

Ik ben begonnen met BètaBijles na veel persoonlijke bijles te hebben gegeven binnen een specifieke kring mensen, en veel ervaring te hebben opgedaan bij een bedrijf dat word ingehuurd door middelbare scholen om examentraining te geven.

Ik help jou graag met je lesstof, examens en huiswerk! Just text me! 🙂 

Prijzen

ALL-IN examentraining

139,-

per dag

Persoonlijke bijles

18,-

per uur

Data van de huidige examentrainingen

Hieronder zijn de huidige bekende data van de volgende vakken voor de examentrainingen van BètaBijles Spijkenisse

Op dit moment zijn de data voor de Scheikunde examentrainingen nog niet bekend, blijf op de hoogte via de social media kanalen en meld je snel gratis aan voor een plek!

Op dit moment zijn de data voor de natuurkunde examentrainingen nog niet bekend, blijf op de hoogte via de social media kanalen en meld je snel gratis aan voor een plek!

Op dit moment zijn de data voor de Wiskunde B examentrainingen nog niet bekend, blijf op de hoogte via de social media kanalen en meld je snel gratis aan voor een plek!

Op dit moment zijn de data voor de NaSK examentrainingen nog niet bekend, blijf op de hoogte via de social media kanalen en meld je snel gratis aan voor een plek!

© BètaBijles Spijkenisse 2023        KvK: 88795845